Voor bedrijven

De succesformule van Marko's V.O.F. Stuc- & Schilderwerken is simpel: jarenlange ervaring en de expertise van ons vakbekwaam personeel op het gebied van onderhouden en renoveren, zorgen voor een resultaat waar wij en onze klanten trots op zijn!
 

Ervaring

Marko's V.O.F Stuc- & Schilderwerken heeft jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Wij begrijpen uw behoeften en wensen. Wanneer u overweegt om samenwerking te beginnen met een onderaannemer bent u ervan verzekerd dat uw opdrachten bij Marko's in goede handen zijn. 

 
Expertise
 
U kunt Marko's V.O.F. Stuc- & Schilderwerken benaderen voor onderhoud en renovatie van onroerend goed.
 

Door het tijdig uitvoeren van onderhoud kunnen wij ervoor zorgen dat het onroerend goed van de opdrachtgever zal worden teruggebracht tot goede conditie. Tijdig onderhoud helpt immers de hoge kosten te beperken die met renovatie samenhangen. Goed onderhoud is essentieel als u verzekerd wil zijn dat uw vastgoed/onroerend goed nog jarenlang bruikbaar blijft. 

Indien wij het over renovatie hebben, worden de verloren of beschadigde elementen weer in oorspronkelijke staat gebracht. Daarbij is de expertise van de vakmensen essentieel. Het gaat om de toekomst van het bezit van de opdrachtgever! Marko's V.O.F. Stuc- & Schilderwerken denkt met u mee en stelt haar kennis tot uw beschikking.

Eindresultaat
 
Al deze aspecten zorgen ervoor dat Marko's V.O.F. Stuc- & Schilderwerken een bouwpartner is waarmee op een prettige maar vooral effectieve en efficiente manier wordt samengewerkt.  Wij stellen ons graag aan u voor en brengen uw wensen en onze mogelijkheden in kaart. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Marko Bouw V.O.F.

Contactpersoon:

Adrian Markowski

Telefoonnummer:

(+31)622850925

E-mail:

info@markobouw.nl

Kvk-nummer:

61164070

BTW-nummer:

NL854235139B01