Voor particulieren

Zijn uw houten kozijnen toe aan een onderhoudsbeurt of dienen uw wanden en plafonds worden voorzien van een afwerkingslaag?  In alle gevallen is de zoektocht naar een geschikte bedrijf die uw wensen naar tevredenheid kan realiseren de eerste stap die u neemt. Zo’n bedrijf hebt u nu gevonden!  Bij Marko's V.O.F. Stuc- en Schilderwerken streven wij naar effectivteit maar doen ook ons uiterste best om waar mogelijk op kosten te besparen. Wel staat de kwaliteit altijd voorop. Zo bent u zeker van een gewenst resultaat zowel voor uw oog als voor uw portemonee. 

Wij vinden het belangrijk dat u op elk moment weet waar u aan toe bent. Om dit zo goed mogelijk te verzorgen is een stappenplan essentieel. De eerste stap is daarom uw behoeften en onze mogelijkheden persoonlijk op elkaar af te stemmen. Wij denken met u mee en adviseren u over verschillende mogelijkheden. Dit resulteert in een uitgebreide offerte waardoor u inzicht krijgt in de arbeids- en materiaal kosten alsmede op de verwachtte duur en aard van de uit te voeren taken. Uiteraard is het maken van een afspraak en de bijbehorende offerte geheel kosteloos. Op het moment dat u beslist de opdracht aan ons uit te besteden, stemmen wij de startdatum af. Voor de aanvang van de werkzaamheden helpen/ zorgen wij afhankelijk van uw wensen voor de inkoop van het benodigd materiaal. Tijdens de uitvoering worden eventuele veranderingen en moeilijkheden tijdig gesignaleerd en besproken. Dit gestructureerde en duidelijke stappenplan zorgt ervoor dat er geen verrassingen achteraf zijn. 

Marko's V.O.F. Stuc- & Schilderwerken heeft al honderden klanten tevreden gesteld met haar ervaring en expertise. Uiteraard kunnen deze referenties worden opgevraagd bij de kenismaking. Bent u overtuigd of wilt u graag nog extra informatie? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op! Wij staan klaar voor al uw vragen! Klik hier voor het aanvragen van een offerte!

 Marko Bouw V.O.F.

Contactpersoon:

Adrian Markowski

Telefoonnummer:

(+31)622850925

E-mail:

info@markobouw.nl

Kvk-nummer:

61164070

BTW-nummer:

NL854235139B01